Waar ben je naar op zoek?

Productievoeders voor geiten: van maximaal presteren tot een scherpe voerprijs

Als veehouder moet u kunnen vertrouwen op een goed en voorspelbaar resultaat. Een hoge en constante kwaliteit brokken tegen een zo laag mogelijke kostprijs voor onze klanten is daarom één van onze speerpunten. Door continue innovatie en de meest efficiënte benutting van onze productielijnen trekken we die lijn door naar de toekomst. 

Assortiment

Het assortiment productievoeders voor melkvee is gebaseerd op de Capri-voedingsaanpak. Van maximaal presteren tot een scherpe voerprijs: voor elk bedrijfsdoel is er een geschikte voerreeks. 

•    Maxima: de juiste brok voor een maximale dierprestatie. De brok ondersteunt diergezondheid en een scherp krachtvoergebruik.
•    Prima: voeders tegen een scherpe prijs.

Om aan de vraag van geitenhouders en de zuivelindustrie te voldoen, zijn een aantal van onze brokken ook beschikbaar VLOG-voer.

De correctievoeders, mineralen en specialiteiten maken het assortiment compleet. Zo heeft ForFarmers bijvoorbeeld producten die het vetgehalte in de melk ondersteunen.

Daarnaast heeft ForFarmers een eigen voedingsaanpak voor lammeren en geiten in de droogstand en opstartperiode. Met een eigen specialist ruwvoer voor geiten en een breed assortiment ruwvoer, bent u ook voor een goede ruwvoerkwaliteit en –productie bij ons aan het juist adres.

Duurzaam duurmelken met Non Stop

Non Stop is de aanpak voor duurzame duurmelkers. Met deze aanpak stuurt u op een constante conditie van uw duurmelkers. Non Stop-voeders stimuleren de melkproductie. Zo houdt u duurmelkers gezond en kunt u de levensproductie verhogen.