Que cherchez-vous?

NOVA: een assortiment op maat van uw behoeften

Het NOVA-assortiment bestaat uit verschillende voerlijnen voor dragende en lacterende zeugen. Dit ruime assortiment biedt de mogelijkheid om via voer te sturen op de doelstellingen van de moderne zeugenhouder: veel en vitale biggen bij de geboorte, hoge melkproductie, technische topresultaten, sterke en gezonde zeugen met een lange levensduur. En dit alles zonder extra werk. Naast de dracht- en lactovoeders bevat het NOVA-assortiment ook prelactovoer (transitievoer), flushvoer en drie verschillende opfokvoeders. De opfokvoeders bieden voor opfokgelten de basis voor een lang en vruchtbaar leven. Het nieuwe NOVA-concept wordt ook toegepast in de Home-MIXX aanpak.

NOVA Opfokvoeders

Afbeelding: Sow Gilt prod icon

De NOVA opfokvoeders zijn ontwikkeld om opfokgelten te ondersteunen vanaf 25 kg tot de eerste inseminatie. De opfokvoeders zijn toepasbaar in twee of drie fasen. De keuze voor het aantal fasen en de voederlijn is vooral afhankelijk van de voeropnamecapaciteit. 

+ Perfecte conditieopbouw van gelten
+ Optimale ondersteuning van het beenwerk
+ Goede ontwikkeling van de geslachtsorganen
+ De basis voor een lang en productief leven

NOVA Drachtvoeders

Afbeelding: Sow gestation2 prod icon

Onze drachtvoeders zijn specifiek samengesteld om alle benodigde nutriënten te voorzien voor dragende zeugen. De innovaties in de NOVA drachtvoeders ondersteunen zeugen van de verschillende genotypes om veel en vitale biggen te produceren. 

+ Beter conditieherstel en betere conditieopbouw
+ Optimale maagdarmgezondheid en rust
+ Beste voorbereiding op het werpproces
+ Verhoogt vitaliteit biggen bij geboorte

NOVA Pre Lacto

NOVA Pre Lacto kruimel is een transitievoeder dat toegepast kan worden rond het werpen indien het werpproces onvoldoende vlot verloopt. 

+ Mestconsistentie zeugen rond werpen
+ Vlot werpproces

NOVA Lactovoeders

Afbeelding: Sow Lactation prod icon

De NOVA lactovoeders bevatten alle elementen om met gemak veel biggen bij de zeug te laten spenen. De keuze van voederlijn wordt bepaald afhankelijk van de doelstelling op uw bedrijf, het type zeug en de mogelijkheid om meerdere fasen te kunnen voederen. 

+ Vlotte overgang van dracht naar lactatie
+ Hoge voeropname
+ Gemak van werken
+ Hogere melkproductie en dus zwaardere speengewichten
+ Meer biggen bij de zeug spenen

NOVA Flush

Nova Flush kruimel is het optimale voeder voor de periode tussen spenen en dekken. Het bevat alle elementen voor een duidelijke bronst en een hoog aantal vitale biggen in de volgende worp. 

+ Hoge voeropname
+ Beste bronststimulatie
+ Hoogkwalitatieve follikels
+ Toomgrootte volgende worp