Zoeken
For the Future of Farming
Ferm4FarmNutrix+ en VIDAMeer informatie over VIDABrijvoerCCM

DIVA zeugenvoeders, met gemak veel gezonde biggen!

De ontwikkelingen in de moderne zeugenhouderij stellen ons voor nieuwe uitdagingen. Bedrijven worden groter en de technische resultaten gaan met sprongen vooruit. Daarnaast wordt de kwaliteit van de af te leveren biggen steeds belangrijker. Met DIVA zetten we, in navolging van onze Alpha biggenvoeders, de volgende stap met vernieuwende en onderscheidende zeugenvoeders. Ons voornaamste uitgangspunt: een fitte zeug met heel veel gezonde biggen.

Zeugenhouders verlangen van onze veevoeders dat ze gegarandeerd scoren op kraamstalresultaat zoals geboortegewicht, speengewicht, uitval, voederopname, uierspanning en lig-gedrag. De DIVA zeugenvoeders zijn qua voederopname en samenstelling absolute top. Daarbij komt nog eens dat ons assortiment zeugenvoeders ook eenvoudig en gemakkelijk toepasbaar is!

DIVA 
Optima
Standaard voeders waarmee zeugenhouders onder normale omstandigheden het meest efficiënt kunnen produceren. Een hoge voederopname, goede ontwikkeling van de zeugen, veel biest en gezonde biggen zijn hierbij kenmerkend.
DIVA 
Prima
Zeugenvoeders gericht op een soepele overgang van dracht naar lactatie. De Prima lijn heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en past het best op bedrijven waar zeugen een hoge opnamecapaciteit hebben.
DIVA Maxima Zeugenvoeders gericht op een maximale productie. DIVA dracht maxima is inzetbaar als 2de fase drachtvoeder om zo een extra sterke big te bekomen.
DIVA
Vital
Zeugenvoeders gericht op de gezondheid van de biggen en de fitheid van zeugen. De voeders in de Vital lijn bevatten elementen die de vitaliteit verhogen en zijn toepasbaar op bedrijven waar dit een belangrijk onderwerp is.