Zoeken
For the Future of Farming
MaïszadenGraszadenGraslandbemestingBroeiremming

10-06-2016

ForFarmers neemt deel aan Graslanddemo in Geel

Afbeelding: visual graslanddemo

Op donderdag 23 juni gaat de 2de editie van de Graslanddemo door. Deze openlucht demo voor hooibouwmateriaal vindt om de 4 jaar plaats in Vlaanderen. Daarmee kan hij afwisselen met de Journée de l’Herbe in Libramont dat 2 jaar eerder maar eveneens om de 4 jaar wordt georganiseerd.

De Graslanddemo is een organisatie van Fedagrim in samenwerking met het Landbouwcentrum Voedergewassen. Deze editie zal plaats vinden op de Hooibeekhoeve en omliggende percelen.

Forfarmers is een van de zes graszaadfirma’s die meewerken aan deze organisatie. We leverden zowel voor de najaarszaai 2015 als voorjaarszaai 2016 verschillende graszaadmengsels.  Het gaat om een breed gamma van zowel graszaadmengsels voor blijvende als voor tijdelijke weiden.  Van elk mengsel zal een demoveldje worden voorzien van de naam en samenstelling van het mengsel.

Op één groot perceel werden van elke firma één tijdelijk grasklavermengsel uitgezaaid in voorjaarszaai.  ForFarmers staat er met een infostand, waar u zich uitgebreid kan informeren naar de op de markt zijnde graszaadmengsels.

Wij hopen u er te mogen ontmoeten!

Praktische info

De bezoekers worden volgens een vast parcours langs de verschillende firma’s geleid, die volgens een strikt uurschema hun materiaal kunnen voorstellen. Om alle bezoekers de kans te geven alle demo’s te volgen en ook de standen individueel te bezoeken wordt zowel in de namiddag als ’s avonds een demoronde voorzien.

Waar?

Hooibeekhoeve – Blokstraat  2440 Geel, Ten Aard

Wanneer?

Donderdag 23 juni, vanaf 13u tot 21u

Inkom?

10 EUR of gratis met een uitnodigingskaart van uw leverancier

Parking?

Gratis, rechtover de ingang van het terrein

Meer info vindt u ook op www.graslanddemo.be